QUI SOM

Una vocació, una dedicació…

Ja en el 1985 Ismael Salido Gutiérrez es deixa seduir per la música i el seu entorn, al 1987 s’uneix a un projecte educatiu musical de barri, on més tard (de 1995 a 1999) lidera la seva transformació i creixement de la que ara és l’actual Banda Simfònica de Badalona. Paral·lelament cursa els estudis musicals al Conservatori Professional de Música de Badalona, obtenint la titulació de Professor de Saxo.

Ha participat en multitud de formacions i estils, vivint al costat d’elles innombrables experiències artístiques i humanes, coneixent de primera mà les dificultats del sector, però a la vegada, aprenent d’elles.

És per a això que al Març de 2007 constitueix TOT-TOT AGÈNCIA DE SERVEIS conjuntament amb Rosa Borràs Ontiveros, violoncel·lista, membre actiu de l’Orquestra de Cambra de La Garriga i del Grup de violoncels “Tocats del Cello”, cantant, i docent al llarg del temps d’escoles de Música com la de l’Orfeó Maonès, o la de de Maria Canals, entre d’altres.

L’àgencia, en els seus inicis dedicava un terç de l’activitat al món artístic.

Actualment TOT-TOT Serveis Artístics, en constant evolució i amb entitat pròpia, es dedica a l’assessorament , a la gestió laboral i econòmica dels artistes, a la representació i organització d’espectacles tant per al client privat com per a Ajuntaments i institucions.