JAZZ BAND

Logo Mobye Dixie

 

 

 

 

mt_592_moby-dixie_1Moby Dixie és una formació del Vallès Oriental, dedicada a tocar Jazz tradicional al estil Dixieland tal i com ho feien les bandes de New Orleans de començament del S. XX. Degut a la composició del grup i al estil de la música que interpreta (alegre i de fàcil audició), és ideal per a un ampli ventall de possibilitats: casaments, cercaviles, festes majors, inauguracions, aperitius, convencions d’empreses…

 

 

 

 

GUMBO JASS BAND

 

 

 

Portada

Des de la seva creació l’any 1998, la banda de jazz tradicional Gumbo Jass Band formada per sis músics de reconegut prestigi en l’ambient estatal, ha apostat per preservar i difondre l’estil més primigeni del Jazz, nascut a principis del segle XX a la ciutat de New Orleans.

Al llarg dels anys ha actuat amb èxit a nombroses ciutats catalanes i a la resta de l’estat espanyol, consolidant-se com a banda estable i respectada dins la comunitat de Jazz clàssic i tradicional.

Logo

Forma 1

La BARCELONA STREET PARADE neix a Barcelona a l’any 2008 amb vocació de ser ambaixadora de les autèntiques Brass Bands de New Orleans a Barcelona i a la resta del continent europeu. Formada per músics professionals provinents de reconegudes formacions de Jazz Clàssic, ofereix la mateixa música que omple els carrers de New Orleands, adoptant el repertori i l’aspecte d’una clàssica Brass Band de Jazz de New Orleands. Formada per 10 músics i un animador, ofereix la possibilitat de ser amplia amb una parella de ballarines. El seu territori natural són els carrers i les desfilades, encara que també ha ofert concerts a diversos escenaris.

Marco1